Arnhem koffie drinken

Een kopje koffie drinken in Arnhem kan een dag vol verrassingen compleet maken. Bij Brasserie de Boerderij kun je na een lange dag winkelen of zelfs tussendoor genieten van vele soorten koffie en gebak. Lekker lunchen of dineren bij Brasserie de Boerderij, de mogelijkheden zijn talrijk. Zo heb je tijd om uit te rusten en kun je de stad beter blijven zien terwijl je bijpraat met je gezelschap op het ruime terras of binnen bij slecht weer. Brasserie de Boerderij biedt de lekkerste koffie van Arnhem.

De beste koffie in Arnhem maakt je dag aangenamer

De beste koffiezaken in Arnhem zijn eenvoudig te vinden. Bestel een kop koffie bij Brasserie de Boerderij en krijg in ruil daarvoor een prachtig uitzicht. Ook kun je gebruik maken van de verdere mogelijkheden van het restaurant. Zo kan je in Arnhem koffie drinken maar kan dit ook met gebak. Je kiest dus zelf hoe je je vrije tijd indeelt en welke verrassing je voor jezelf in gedachten hebt. Zo zijn er talloze mogelijkheden en bieden de verschillende gebakjes op de kaart voor elk wat wils.

Meer dan alleen koffie drinken in Arnhem

Bij Brasserie de Boerderij vind je meer dan alleen de beste koffie van Arnhem. Ook voor een personeelsfeesten of zakelijk evenementen kun je bij Brasserie de Boerderij een zaal reserveren, er een fantastische lunch eten of er een groepsdiner houden. Wij helpen je graag of je nu gewoon een kopje koffie wilt drinken in Arnhem of dat je een speciaal evenement hebt. Je kunt daarom altijd contact met ons opnemen via info@brasseriedeboerderij.nl of 026 – 44 24 396 en vragen naar de mogelijkheden. Een tafel reserveren kan natuurlijk ook altijd via de website.

Koffie drinken in Arnhem
Brasserie de Boederij - locatie

Wij maken jouw dagje weg helemaal af

Wij serveren de beste koffie van Arnhem. Daarbij horen de lekkerste gebakjes, koffie en uitzichten. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Bovendien kunnen we je altijd aanbevelingen geven voor een heerlijk gerecht. Je zit hier dan ook op de perfecte locatie als je een vrije dag wilt vieren. Ons personeel staat dan ook altijd voor je klaar, of je nu ’s middags koffie komt drinken met je vrienden en familie in Arnhem of ’s avonds. Wij zorgen ervoor dat je in alle rust kunt genieten en vervolgens je dag weer kunt vervolgen.