Brasserie De Boerderij: Vergaderlocatie in Arnhem

Midden in de natuur en net buiten het centrum van Arnhem vindt u bij Brasserie De Boerderij de perfecte vergaderlocatie. Al jaren is dit de plek waar zakelijke klanten in alle rust samenkomen voor vergaderingen, workshops of trainingen. Hier worden ze geïnspireerd door de prachtige natuur en kunnen ze ongestoord werken zonder afleiding van hun vertrouwde omgeving.

Wij verzorgen een volledig verzorgde dag, inclusief lunch, borrel en/of diner. Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten. Daarnaast staan onze ervaring, professionaliteit en gastvrijheid garant voor een geslaagde bijeenkomst.

Geniet in de natuur tijdens het vergaderen

Een verfrissende wandeling tijdens of na de vergadering? Dan biedt Park Sonsbeek hiervoor de perfecte gelegenheid. Ons restaurant ligt midden in het park en u stapt vanaf het terras direct de natuur in. Dit maakt het gemakkelijk om een ‘walking meeting’ te organiseren, waarbij u tijdens een ontspannen wandeling de vergadering bespreekt.

Veel van onze zakelijke gasten maken al gebruik van deze techniek en vinden het een prettige manier van werken. Laat ook uw organisatie hiervan profiteren en stel uw vergaderarrangement samen via onze website.

Wat kunt u verwachten bij Brasserie De Boerderij als vergaderlocatie in Arnhem?

Met Brasserie De Boerderij als uw vergaderlocatie in Arnhem kunt u een productieve en ontspannen vergadering verwachten. In onze gastvrije omgeving kunt u genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd uw vergadering efficiënt en effectief laten verlopen. Wij bieden verschillende vergaderzalen, elk met een eigen sfeer en stijl. Hierdoor vindt u de perfecte setting voor uw vergadering.

Ook op culinair gebied zijn wij u graag van dienst. Met onze zorgvuldig bereide lunch, a la carte dineren of ons heerlijke lunchbuffet. Laat u verwennen en maak van uw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring bij Brasserie De Boerderij.

Brasserie de Boerderij vergaderlocatie Arnhem

Vragen of een vergadering boeken? Neem contact op

Wilt u een vergaderlocatie in Arnhem waar u en uw team comfortabel kunnen vergaderen en ook nog eens heerlijk kunnen eten? Kies dan voor Brasserie De Boerderij! Wij zijn gevestigd in het hart van Arnhem en bieden u de perfecte vergaderomgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Neem gerust contact met ons op.