Een bijzonder restaurant in Arnhem

Brasserie De Boerderij is een bijzonder restaurant gelegen in Arnhem. Wij zijn al jaren favoriet onder de Arnhemmers, dit komt door het culinaire eten, de gastvrijheid en de unieke locatie. Wij staan dagelijks voor u klaar en serveren met liefde al onze bijzondere gerechten die gemaakt worden door onze chef-kok.

Gelegen in Park Sonsbeek

Ons prachtige restaurant is gelegen in Park Sonsbeek. Omringd door de natuur kunt u bij ons genieten van heerlijke gerechten. Zin in een heerlijk kopje koffie of thee tijdens het wandelen? Dat kan! Wij ontvangen u graag in ons restaurant of op ons terras. Op het terras kijkt u uit over het park en de vijver. In overleg kunt u ook plaatsnemen in een van onze speciale ruimtes. Hier kunt u in besloten kring genieten van een hapje en een drankje.

Onze heerlijke keuken

Ons bijzondere restaurant in Arnhem zou niet compleet zijn zonder onze heerlijke keuken. Elke dag staat onze chef-kok voor u klaar. Jarenlange ervaring proeft u in onze bijzondere gerechten. Wij serveren gerechten met een verfijnde smaak en een uitstekende stijl, waarbij de Franse keuken de basis vormt.

Elke maand wordt er een nieuwe menukaart ontwikkeld, zodat u steeds nieuwe culinaire ontdekkingen kunt doen. Daarnaast wordt er maandelijks een bijpassende wijnkaart samengesteld. Bent u de BOB? Vraag dan naar ons met liefde samengestelde BOB-arrangement. Heeft u andere allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons dan graag van tevoren weten.

Veraanzicht van Brasserie de Boerderij, in Park Sonsbeek, waar je kan parkeren naast de brasserie, aan het water, in de zon

Kom langs bij Brasserie De Boerderij

Wilt u binnenkort ons bijzondere restaurant in Arnhem bezoeken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt direct reserveren via de widget onderaan de pagina. Heeft u andere vragen of wilt u samen kijken naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.