Gezellig restaurant in Arnhem

Brasserie De Boerderij is al lange tijd favoriet bij veel Arnhemmers vanwege het culinaire eten in een gezellige sfeer. U kunt al vanaf lunchtijd aanschuiven voor een heerlijke maaltijd met de beste bijpassende wijnen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een overheerlijke high tea of een uitgebreid diner.

Komt u binnenkort bij ons langs?

Brasserie De Boerderij is een sfeervol restaurant net buiten het centrum van Arnhem. Wij staan voor vakmanschap en passie, met pure ingrediënten uit de Franse keuken. Door het serveren van onze gerechten met bijpassende wijnen in een warme, persoonlijke sfeer willen wij uw avond onvergetelijk maken. Bezoekt u ons tijdens een regenachtige dag, geniet dan van onze serre en kijk uit op de prachtige groene omgeving. Schijnt de zon? In de zomer kunt u genieten van een hapje en drankje op ons terras met uitzicht op de vijver in Park Sonsbeek.

Een hapje eten bij het gezelligste restaurant van Arnhem

Of u nu met de familie komt of alleen voor een zakelijke gelegenheid. Wij zullen er alles aan doen om uw diner tot een groot succes te maken. Met culinaire hoogstandjes in een warme sfeer garanderen wij u de optimale beleving bij Brasserie De Boerderij. Ook na uw diner is er genoeg te doen in de buurt van ons restaurant. Maak een mooie wandeling door het Park Sonsbeek of duik het centrum in van onze historische binnenstad. Bezoek de leuke winkels of neem een kijkje in het bruisende nachtleven van Arnhem.

Zakelijke lunch of diner bij Brasserie de Boerderij

Contact

Lunchen of dineren in het meest gezellige restaurant van Arnhem? Dat kan zeker! U kunt via onze website een reservering plaatsen.

Wilt u vandaag nog van ons menu genieten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij kijken graag of er nog een plekje vrij is voor u.

T: 026-44 24 396
E-mail: info@brasseriedeboerderij.nl

Heeft u vragen of verzoeken? Neem dan contact met ons op.