Gezond lunchen in Arnhem

Bent u op zoek naar een plek waar u ontspannen en gezond kunt lunchen in Arnhem? Dan is Brasserie de Boerderij de perfecte plek voor u! Bij Brasserie de Boerderij kunt u genieten van een heerlijke lunch terwijl u wandelt of fietst in de prachtige omgeving van Arnhem.

De perfecte plek om gezond te lunchen in Arnhem

Onze lunch bestaat uit vier categorieën:

  • Heerlijk vloerbrood met geitenkaas, hummus, gerookte zalm, kroketten, carpaccio, tonijnsalade, uitsmijter of een runderburger.
  • Verschillende soorten soep: kreeftenbisque, schuimige porcini soep en de soep van de dag.
  • Salades, bestaande uit: vis, gebakken vis of Brabantse geitenkaas.
  • Lunchmenu: hier kunt u kiezen uit twee gangen of een drie gangen lunchmenu.


De prachtige omgeving

Niet alleen onze lunch zorgt voor optimale ontspanning, maar ook de omgeving. Brasserie de Boerderij grenst aan Park Sonsbeek. Dit is dé hotspot in Arnhem. Wat maakt het park zo bijzonder vraagt u zich misschien af. Het park is niet alleen uniek door de hoogteverschillen, maar ook door de grootte. Vroeger was het park nog groter. Helaas had de zoon van de laatste baron geen interesse meer in Sonsbeek, dus verkocht hij delen voor nieuwbouw. Dit deed hij vooral omdat hij Sonsbeek als geldbron zag. Sonsbeek omvatte vroeger de Burgemeesterswijk. het Sonsbeekkwartier en Sint Marten. Sinds de aanleg van de Apeldoornseweg is het park opgedeeld.

uiteten in park Sonsbeek

Contact

U kunt contact met ons opnemen voor het reserveren van een gezonde lunch in arnhem. Ook voor vragen of verzoeken kunt u contact met ons opnemen. Dat kan via info@brasseriedeboerderij.nl of door te bellen naar 026 – 44 24 396. Voor zeer dringende zaken kunt u contact opnemen met Tobias Haagsma via 06 – 53 40 90 50.

Openingstijden Brasserie de Boerderij

maandag 11.00 – 22.00 uur
Dinsdag 11:00 – 22:00
Woensdag 11:00 – 22:00
Donderdag 11:00 – 22:00
Vrijdag 11:00 – 00:00
Zaterdag 11:00 – 00:00
Zondag 11:00 – 18:00

De keuken is elke dag open tot 21:00