Glutenvrij dineren in Arnhem

Bij Brasserie de Boerderij in Arnhem kunt u biologisch, glutenvrij, halal, lactosevrij, suikervrij en vegetarisch dineren. Er wordt dus veel rekening gehouden met diëten. De reden is dat we er voor iedereen een beleving van willen maken. Ongeacht het dieet van de persoon. Iedereen is welkom en iedereen kan genieten van het heerlijke eten bij Brasserie de Boerderij.

Het is verstandig om vooraf aan te geven of u biologisch, glutenvrij, halal, lactosevrij, suikervrij of vegetarisch wilt eten. Dan kan de keuken hier meteen rekening mee houden. Daarnaast is Brasserie de Boerderij toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een rolstoeltoegang en een rolstoeltoilet. De ambiance van de brasserie is te omschrijven als gezellig, hip, luxe, romantisch, zakelijk en rustig. Bovendien is het gelegen aan het prachtige Park Sonsbeek. Kortom, Brasserie de Boerderij staat klaar voor iedereen en heeft een fijne ambiance met een prachtige locatie.

Omgeving

Zoals hierboven aangegeven grenst Brasserie de Boerderij aan Park Sonsbeek. Daarnaast ligt de Brasserie aan het water en nabij een bos. Heerlijk om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur. Verder ligt het dicht bij het centrum van Arnhem. De omgeving van de Brasserie maakt de beleving compleet.

Dineren

Bij Brasserie de Boerderij zijn de gerechten geīnspireerd op de gerechten in Frankrijk. Daarnaast is er een vleugje chic aan toegevoegd. Chef-kok en mede-eigenaar Tobias Haagsma bereidt de heerlijke gerechten met verrassende smaakcombinaties van dagverse producten. De gerechten zijn echt een engeltje op uw tong.  Misschien denkt u bij de Franse keuken niet direct aan lactosevrij of vegetarisch eten. Echter, onze chefs hebben veel ervaring en kennis. Zij kunnen zoals gezegd rekening houden met uw diëten. Suiker-, lactose- of glutenvrij het kan allemaal. Vegetarisch, halal of biologisch? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Cocktailbar Brasserie de Boerderij

Verrassingsmenu | Glutenvrij

In ons restaurant kunt u kiezen voor een verrassingsmenu. Dit is voor iedereen een passend arrangement. U kunt kiezen uit een 2 – tot 5 gangen menu. Er wordt rekening gehouden met uw voorkeuren zodat het bijvoorbeeld glutenvrij geserveerd kan worden. Bovendien adviseren wij een heerlijk wijnarrangement bij het verrassingsmenu. Reist u met de auto? Geen probleem. Daar houden wij rekening mee met ons BOB-arrangement.

Heeft u vragen of verzoeken? Neem dan contact met ons op.