Lunch Oosterbeek

Bent u op zoek naar een plek in de buurt van Oosterbeek om heerlijk te lunchen? Dan bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres. Het is niet alleen de ideale plek om te lunchen, maar ook om te genieten van Park Sonsbeek. U kijkt uit op een vijver omgeven door groene natuur met fluitende vogels. Wees er snel bij en reserveer via de widget rechtsonder!

Prachtige locatie voor lunch bij Oosterbeek

Brasserie De Boerderij is de ideale plek voor een heerlijke lunch voordat u gaat wandelen of fietsen in de schilderachtige omgeving van Oosterbeek. Tijdens een uitgebreide lunch of borrel nemen wij u graag in de watten. Daarnaast is onze onderscheidende locatie in het centrum van Park Sonsbeek de ideale locatie om een evenement te organiseren. Denk hierbij aan een verjaardag, bruiloft, receptie of werkuitje. De huwelijksceremonie vindt plaats tegen een schilderachtig decor van een parkvijver en weelderige begroeiing, waardoor het iets uit een sprookje lijkt.

Zakelijke lunch in de buurt van Oosterbeek

Bent u op zoek naar een omgeving met sfeer, rust en natuur voor een zakenlunch nabij Oosterbeek? Ons restaurant is gelegen in het centrum van Park Sonsbeek, Nederlands mooiste stadspark. Een overvloed aan verrukkelijke lekkernijen wordt beloofd door onze chef-kok. Dit is slechts één van de factoren die Brasserie de Boerderij tot een populaire optie hebben gemaakt voor onze zakelijke klanten die op zoek zijn naar een heerlijke omgeving voor lunch of diner. Dit kan zowel in onze eetzaal als buiten op ons zonnige terras met uitzicht op de parkvijver, als het weer het toelaat.

uiteten in park Sonsbeek

Vergaderen naast de lunch?

U kunt gebruik maken van onze beamer of flipover als u voor of na de lunch in een andere ruimte wilt vergaderen. In een van onze gehuurde vergaderzalen kunnen wij u desgewenst onze heerlijke gerechten aanbieden. Met eventuele dieetbeperkingen of allergieën wordt uiteraard rekening gehouden. Zodat uw lunch of diner wordt gepresenteerd zoals u dat wenst, kan onze bediening aanbevelingen doen. Onze chef heeft elk gerecht met liefde en passie bereid, waarbij hij zich heeft laten inspireren door de Franse keuken.

Reserveren bij Brasserie de Boerderij

Een heerlijk diner, evenementenplanning of een zakendiner zijn slechts enkele van de dingen die u bij Brasserie de Boerderij kunt doen. Wilt u een chique diner of een ontspannen lunch in de buurt van Oosterbeek, dan kunt u via de widget rechtsonder meteen reserveren. Voor onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.