Lunchen in het centrum van Arnhem

Gezellig lunchen in het centrum van Arnhem? Dat kan bij Brasserie De Boerderij! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of high tea. Onze lunchgerechten zijn dagelijks te bestellen tot 16:30 uur. Hierna kunt u natuurlijk blijven borrelen en heerlijk dineren.

Verschillende mogelijkheden

Bij Brasserie De Boerderij werken we met dagverse producten. Onze lunchkaart is zeer uitgebreid, zo kunt u kiezen uit diverse broodjes, soepen en salades. Bovendien kunt u ook kiezen voor een 2- of 3-gangen lunchmenu. Met eventuele allergieën of wensen houden wij graag rekening. U kunt dit vooraf aan ons doorgeven. Ook voor een zakelijke lunch bent u van harte welkom. Dit kan in ons restaurant, maar ook in een besloten kring in een van onze speciaal ingerichte ruimtes. Daarnaast zijn grote groepen van harte welkom. Vanaf 30 personen bieden wij namelijk een buffet arrangement aan.

Genieten in park Sonsbeek

Ons restaurant is gelegen aan Park Sonsbeek. Dé hotspot van Arnhem. Een ideale locatie om te lunchen in het centrum van Arnhem. De lunch zorgt voor een optimale ontspanning, en de omgeving draagt hier nog extra aan bij. Na het lunchen kunt u heerlijk wandelen in deze omgeving. Vanuit ons terras kijkt u uit over de grote vijver in het park ligt. Een adembenemende locatie.

Brasserie de Boerderij

High Tea

Wilt u een grotere lunch dan u normaal bij ons gewend bent? Dan kunt u kiezen voor de high tea. Onze high tea bestaat uit een combinatie van soep, zoete hapjes, heerlijke broodjes en diverse soorten thee waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Wij bieden deze heerlijke high tea aan vanaf 2 personen en kost €32,50 per persoon. Reserveer hier direct uw high tea.

Contact

Komt u binnenkort lunchen in het centrum van Arnhem? Reserveer dan via de widget rechtsonder. Voor vragen over de verschillende mogelijkheden kunt u ons bereiken op 026 – 44 24 396 of mailen naar info@brasseriedeboerderij.nl. Tot snel!