BORRELEN IN ARNHEM

Even uitrusten van een wandeling door het weelderige Sonsbeekpark? Gewoon genieten van het lekkere weer? Of samen met vrienden of familie gezellig bijeenkomen? Kom even heerlijk en ontspannen borrelen in Arnhem bij Brasserie De Boerderij! Romantisch met uw partner of juist voor grotere groepen… Bij Brasserie De Boerderij is de borrel altijd geslaagd. Ongeacht het weer.

We beschikken namelijk over meerdere zalen. Er zit er dus altijd wel eentje bij die helemaal bij uw ideeën over borrelen in Arnhem past. In de warmere maanden kunt u bijvoorbeeld genieten van het weer en de natuur op ons terras en daarnaast kent Brasserie De Boerderij een serre en een lounge welke is voorzien van comfortabele relaxbanken.

borrelen in Arnhem

Locatie

Brasserie De Boerderij is gevestigd in het hart van het Sonsbeekpark en geldt daarmee als één van de hotspots in Arnhem. Het park wordt omvat grote vijvers en is rijk aan een grote diversiteit aan flora en fauna. Vanuit Brasserie De Boerderij kijkt u dikwijls uit op het water met schitterende natuur op de achtergrond. Kortom, een gezellige én rustgevende locatie om te borrelen in Arnhem.

Garnituur

We zorgen ervoor dat het u tijdens het borrelen in Arnhem aan niets ontbreekt. We voorzien u en uw gezelschap graag van allerlei kleine, culinaire hapjes. Daarnaast kunt u ook terecht in ons intieme restaurant voor een luxe diner of een heerlijke lunch. Uiteraard vergezeld met een heerlijke wijn of een bijzonder biertje uit ons assortiment.

Zakelijk & Privé

Borrelen in Arnhem doet u niet alleen. Daarom kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote groepen. Brasserie de Boerderij biedt daarom meerdere activiteiten voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of stelt haar mensen beschikbaar om u van hapjes en drankjes te voorzien tijdens een receptie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.