Dineren in ons prachtige restaurant

Kom langs bij Brasserie De Boerderij, een heerlijk restaurant gelegen bij de Rijnkade in Arnhem. Ons restaurant is een begrip in Arnhem en omstreken. Wij serveren dagelijks een heerlijke lunch tot een uitgebreid diner van dagverse producten. Van een kopje koffie drinken tijdens een wandeling in Park Sonsbeek tot private dining met zakelijke klanten, iedereen kan bij ons terecht.

De Franse keuken

Bij Brasserie De Boerderij serveren wij u heerlijke en eerlijke gerechten uit de Franse keuken. Deze gerechten zitten vol verrassende smaakcombinaties, bereid met dagverse producten. Onze chef-kok overtreft zichzelf elke keer en zorgt voor heerlijke Franse gerechten met een vleugje chic. Door zijn verfijnde smaak en uitstekende stijl van koken bereidt hij de beste gerechten.

Daarnaast wisselt onze menukaart maandelijks. Hierdoor kunt u in ons restaurant aan de Rijnkade in Arnhem altijd tot een nieuwe culinaire ontdekking komen.

Voor ieder wat wils

Brasserie De Boerderij weet gasten steeds weer te verrassen en biedt voor iedereen een passend arrangement. Dat doen we op verschillende manieren. Elke maand ontwikkelen wij een wijnkaart met wijnen die speciaal zijn afgestemd op de gerechten.

Ook heeft u de mogelijkheid tot een verrassingsarrangement. U weet vooraf niet welke gerechten geserveerd zullen worden. Uiteraard kunt u vooraf aangeven waar wij rekening mee moeten houden.

Wilt u ons met een groep bezoeken? Dan bieden wij buffet- en diner evenementen aan voor groepen vanaf 30 personen. Zo kunt u met elkaar genieten van een onvergetelijke avond en zorgen wij voor de rest.

Gezond uit eten in Arnhem

Zien wij u binnenkort?

Wilt u binnenkort ons restaurant bij de Rijnkade in Arnhem bezoeken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Klik op de widget rechtsonder om te reserveren. Heeft u andere vragen of wilt u samen kijken naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.