Restaurants open met Kerst

Bent u op zoek naar restaurants die open zijn met kerst? U hoeft niet verder te zoeken! Brasserie de Boerderij is een bijzonder restaurant in Arnhem. Wij openen onze deuren ieder jaar speciaal voor deze gelegenheid. Ook dit jaar wordt uitgenodigd om te genieten van een onvergetelijke culinaire avond in de vorm van een 5 gangen menu. Zowel op 1e als 2e kerstdag zijn wij namelijk geopend!

Christmas village, kerstdiner arnhem

Online reserveren bij ons restaurant open met Kerst

Bij onze brasserie kunt u terecht voor allerlei doelen. Van koffie drinken tot vergaderen, en van borrel tot kerstdiner. Voor het ultieme gemak tijdens de kerstdagen raden we aan om eenvoudig online te reserveren bij Brasserie de Boerderij, een van de beste restaurants open met kerst. Klik op de button hieronder om u te verzekeren van een plekje in ons restaurant!

Christmas village, kerstdiner arnhem, kerstmenu

Reserveer nu en ervaar de magie bij Brasserie de Boerderij

Maak van uw kerstdagen een buitengewone ervaring door ze door te brengen in de warme en gastvrije omgeving van Brasserie de Boerderij. Reserveer nu online en verzeker uzelf van een plekje tijdens de meest betoverende tijd van het jaar. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een onvergetelijke kerst te vieren! Brasserie de Boerderij, een van de meest toonaangevende restaurants open met kerst.

kerstdiner arnhem, kerstboom, kerstmenu 2023, restaurants open met kerst

5 gangen genot

Geniet van ons exclusieve 5-gangen kerstmenu, met zorg samengesteld door onze getalenteerde chef-kok. Geniet van elkaars aanwezigheid en proef de feestdagen. Laat u verwennen door de culinaire hoogstandjes van Brasserie de Boerderij – een van de bekende restaurants open met kerst.

Kaarsjes, kerstdiner arnhem, restaurants open met kerst

Voor de kleintjes – kindermenu

Eten met uw gehele gezin kan tijdens kerst best een onderneming zijn. We begrijpen ook dat het voor kinderen spannend is als zij een onbekend gerecht voorgeschoteld krijgen. Ontdek daarom ons speciale kindermenu, samengesteld met zorg en aandacht voor de smaakvoorkeuren van de kleine fijnproevers. Zo voorkomt u stress aan de eettafel en kunt u weer rustig genieten van de culinaire hoogstandjes op uw eigen bord. Meer over ons kerstmenu: