Trouwen in een park

Trouwen in een park, wanneer dit uw wens is, bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres. Brasserie de Boerderij is een van de mooiste trouwlocaties in Nederland. Onze Boerderij is gelegen in een prachtige locatie, midden in Sonsbeek Park. Het park en de parkvijver bieden het romantische decor voor een huwelijksceremonie. Tevens is onze boerderij zeer geschikt voor een huwelijksdiner of huwelijksfeest. Brasserie de Boerderij bevindt zich op slechts 10 minuten lopen verwijderd van het stadscentrum van Arnhem.

Trouwen in een park? Park Sonsbeek is de plek!

Park Sonsbeek is de perfecte trouwlocatie voor bruidsparen met een liefde voor natuur. De ceremonie vindt plaats tussen de bomen op een romantisch vlot in de parkvijver van Park Sonsbeek. De mogelijkheden en verwachtingen worden voorafgaand aan jullie trouwdag besproken, waarna onze medewerkers er alles aan zullen doen om een onvergetelijke dag vol liefde te bieden.

Trouwen in een park bij Brasserie de Boerderij

Brasserie de Boerderij is een van de mooiste trouwlocaties in Nederland en Arnhem. Naast het bieden van een trouwlocatie, ondersteunen wij jullie waar nodig bij het organiseren van jullie droombruiloft in Park Sonsbeek. Als trouwlocatie is het mogelijk om grotere groepen te ontvangen en zijn wij daarnaast voorbereid op slecht weer. Indien het weer voorafgaand of op jullie grote dag lijkt om te slaan, beschikt Brasserie de Boerderij over een serre met prachtig uitzicht op de parkvijver.

win je droombruiloft in park sonsbeek

Mogelijkheden trouwen in een park

Brasserie de Boerderij biedt jullie talloze mogelijkheden. Kiezen jullie ervoor om enkel de huwelijksceremonie in Park Sonsbeek plaats te laten vinden? Of nemen jullie na de ceremonie plaats voor het huwelijksdiner in ons restaurant, waar onze chefs en bediening de beste groenten en het lekkerste vlees serveren. Na het diner is er de mogelijkheid om ook het huwelijksfeest bij Brasserie de Boerderij plaats te laten vinden.

Bereikbaarheid Brasserie de Boerderij Arnhem

Zoals eerder benoemd is onze trouwlocatie gelegen in Park Sonsbeek. Brasserie de Boerderij is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Wij beschikken over een eigen parkeerplaats. Arnhem Centraal is binnen 10 minuten te voet te bereiken vanuit onze locatie.

Laat je inspireren voor jullie bruiloft in een park

Trouwlocatie mogelijkheden

Willen jullie meer weten over onze trouwlocatie in Park Sonsbeek? Of de mogelijkheden van trouwen bij Brasserie de Boerderij bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Tijdstip afspraak *

  Aantal daggasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht