Trouwlocatie in Arnhem: Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek

Maak kennis met Brasserie De Boerderij, één van de mooiste trouwlocaties in Arnhem. De Brasserie bevindt zich namelijk op een prominente plek in het schitterende park Sonsbeek. U kijkt er uit op de grote parkvijver met daarachter een weelderige natuur. In ieder seizoen. Het park sluit aan op Park Zijpendaal en de Gulden Bodem en kent daarmee meerdere sprookjesachtige plekjes waar u de meest romantische trouwfoto’s schiet. Laat u hier inspireren!

Mogelijkheden van De Boerderij

Bij Brasserie De Boerderij bepaalt u hoe de mooiste dag van uw leven eruit komt te zien. Op deze unieke trouwlocatie in Arnhem geeft u elkaar het ja-woord in het park, gezellig op het vlot in de vijver of binnen in de brasserie. Vervolgens snijdt u de taart aan in de serre of op het terras, geniet u van een huwelijksdiner of sluit u de avond af met een spetterend feest waar we u graag voorzien van een hapje en een drankje. Kortom, het is uw dag!

Het kan allemaal op één trouwlocatie in Arnhem. U hoeft daardoor niet heen en weer te rijden, waardoor u echt de tijd krijgt om van de dag en van elkaar te genieten. Daarbij beschikken we eveneens over meer dan voldoende parkeergelegenheid voor al uw gasten.

trouwlocatie arnhem

Advies & ondersteuning voor trouwlocatie in Arnhem

We adviseren en ondersteunen u graag over met de organisatie van uw trouwdag. Met als doel dat alles helemaal naar uw wens verloopt. Daarbij beschikken we over vele contacten met DJ’s, bands, fotografen, decoratiedeskundigen en een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) die altijd een ceremonie op maat weet te maken. Samen vieren we de liefde. Jullie liefde.

Wilt u meer weten over onze schitterende trouwlocatie in Arnhem? Of over de mogelijkheden van trouwen bij Brasserie De Boerderij? Neem vrijblijvend contact met ons op, laat u inspireren door onderstaande bruiloften of kom eens langs en ervaar de magie van Park Sonsbeek zelf.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Tijdstip afspraak *

  Aantal daggasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht

  Recensies