Vegan eten in Arnhem

Op zoek naar een restaurant waar u vegan kunt eten in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres! Al jaren zijn wij een favoriet onder de Arnhemmers. Bij ons kunt u genieten van verschillende gerechten, hapjes en drankjes. Tegelijkertijd kunt u genieten van de prachtige omgeving waar Brasserie De Boerderij gevestigd is.

Beeldige locatie omgeven door natuur

Ons restaurant is gelegen in Park Sonsbeek. Dit is dé hotspot van Arnhem. Het is een prachtige locatie om te genieten van een smaakvol diner. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of high tea, maar ook voor een diner. Na het diner kunt u genieten van al het moois dat Park Sonsbeek te bieden heeft. In de zomer kunt u ontspannen op ons terras met uitzicht op de vijver. Vegan eten in Arnhem is nog nooit zo bijzonder geweest.

Onze keuken

Onze chef-kok bereidt de heerlijkste gerechten met een verfijnde smaak en een uitstekende stijl. Er worden dagelijks verse ingrediënten gebruikt om ervoor te zorgen dat we de meest fijne smaken op tafel zetten. Wilt u uw gerechten veganistisch laten bereiden? Geef dit dan vooraf aan. Ook met eventuele allergieën houden wij graag rekening.

Om een avond bij Brasserie De Boerderij compleet te maken, introduceren wij iedere maand een bijpassende wijnkaart. Deze wijnkaart wordt samengesteld door een groep specialisten. Wij schenken de beste wijnen en zorgen zo voor een perfecte smaakbeleving. Drinkt u geen alcohol? Dan stellen wij u graag voor aan ons BOB-arrangement.

Gezond uit eten in Arnhem

Contact

Graag verwelkomen wij u binnenkort in ons restaurant voor heerlijk vegan eten in Arnhem! U kunt direct reserveren via de widget onderaan de pagina. Heeft u andere vragen of wilt u samen de verschillende mogelijkheden verkennen? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons telefonisch bereiken op 026-4424396 of u kunt ons mailen op info@brasseriedeboerderij.nl.