Vegan restaurant in Arnhem

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk vegan kunt eten in Arnhem? Dan is Brasserie De Boerderij de perfecte plek voor u! Wij bieden met onze ligging in Park Sonsbeek een prachtige ervaring. Bij ons kunt u terecht voor verschillende maaltijden, hapjes en drankjes. Tijdens uw bezoek aan Brasserie De Boerderij kunt u genieten van de prachtige omgeving in Park Sonsbeek.

Omgeven door natuur in Park Sonsbeek

Ons sfeervolle restaurant is gevestigd in Park Sonsbeek. Park Sonsbeek is een van dé hotspots in Arnhem. Wij verwelkomen u graag voor een overheerlijke lunch, high tea of een diner. Na het diner kunt u genieten van de groene omgeving die Park Sonsbeek biedt. Bovendien kunt u in de zomer ontspannen op ons terras terwijl u uitkijkt over de vijver. Een vegan restaurant in Arnhem is nog nooit zo bijzonder geweest.

Onze uitgebreide keuken

Onze chef-kok staat dagelijks voor u klaar. Hij bereidt de lekkerste gerechten met een verfijnde smaak en een uitstekende presentatie. Elke dag worden er verse ingrediënten gebruikt die gecombineerd worden tot de lekkerste gerechten. Wilt u uw gerechten veganistisch laten bereiden? Geef dit dan van te voren even bij ons aan. Daarnaast houden wij ook graag rekening met eventuele allergieën.

Om een avond bij Brasserie De Boerderij compleet te maken, kiezen wij maandelijks bijpassende wijnen. Een team van specialisten stelt deze kaart maandelijks samen. Door alleen de beste wijnen te schenken garanderen wij een uitstekende smaakbeleving van onze gerechten. Drinkt u geen alcohol? Dan stellen wij u graag voor aan ons BOB-arrangement.

Gezond uit eten in Arnhem

Contact

Graag verwelkomen wij u binnenkort in ons restaurant in Arnhem om vegan te eten. U kunt direct reserveren via de widget onderaan de pagina. Heeft u andere vragen of wilt u samen kijken naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 026-4424396 of u kunt ons mailen op info@brasseriedeboerderij.nl.