Vegetarisch eten in Park Sonsbeek in Arnhem

Wilt u vegetarisch eten in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres! U kunt hier langskomen voor een heerlijke vegetarische lunch of voor een geweldig vegetarisch diner. Alles is van de hoogste kwaliteit, op uw bord maar ook zeker in uw glas.

Brasserie de Boerderij is al enkele jaren favoriet bij veel Arnhemmers. De reden is het heerlijke (vegetarische) eten, de ontspanning en de sfeervolle ambiance. Bovendien ligt het restaurant aan het Sonsbeekpark. Dit is op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad. Het doel is dat u onze goede kwaliteit (vegetarisch) eten proeft in het mooie Arnhem. Daarnaast is onze lounge speciaal voor u ingericht en de ideale setting voor een rustig aperitief. Ook kunt u de hele zomer genieten van ons zonnige terras met uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek. Mocht u ons bezoeken op een dag dat het minder zonnig is, dan kunt u in onze serre genieten van hetzelfde adembenemende uitzicht.

high tea foto van social media van brasserie de boerderij lunchen eten vegetarisch

Een zakelijke lunch of diner bij Brasserie de Boerderij

Wilt u een zakelijke lunch of diner inplannen. Zoek dan niet verder. Brasserie de Boerderij is de perfecte plek om (vegetarisch) te eten in Arnhem. Bovendien is het absoluut geen probleem om voor of na de lunch in een andere ruimte te verzamelen en gebruik te maken van bijvoorbeeld onze flipover of beamer. Desgewenst serveren wij onze heerlijke gerechten in een van onze gehuurde vergaderzalen. Uiteraard houden wij rekening met dieetbeperkingen of allergieën. Bekijk onze zakelijke informatiepagina. 

Borrelplank op de achtergrond van de eerste zonnestralen op het terras van Brasserie de Boerderij, gelegen direct aan de grote vijver in het sonsbeekpark. De vijver zie je op de achtergrond, achter het terras.

Onze Franse keuken

Wij houden van de Franse keuken. Daarom bereiden wij Franse gerechten voor u. Natuurlijk heeft alles bij ons een vleugje chic. Zo brengen wij de Franse sfeer bij u over. In ons restaurant kunt u heerlijke verrassende smaakcombinaties verwachten. Deze worden bereid door onze chef-kok en mede-eigenaar Tobias Haagsma. Elk gerecht smaakt fantastisch dankzij zijn jarenlange ervaring, verfijnde smaak en uitstekende kookstijl. Natuurlijk kunt u ook vegetarisch eten in ons restaurant in Arnhem. Kijk op de menukaart hieronder welk gerecht u zou willen.

serre brasserie de boerderij inrichting anno 2024