BBQ restaurant in Arnhem

Op zoek naar een gezellig BBQ restaurant in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres. Wij verzorgen een volledige BBQ in het prachtige Park Sonsbeek. Wij serveren de beste stukken vlees van de grill gecombineerd met een heerlijk drankje. Een BBQ bij Brasserie De Boerderij is van ongekend niveau. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan hieronder verder.

BBQ in een prachtige omgeving

Bij Brasserie De Boerderij kunt u barbecueën in een prachtige omgeving. Ons restaurant is gelegen in Park Sonsbeek. Dit betekent dat ons restaurant omgeven is door prachtige natuur. Vanaf ons terras kijkt u uit over de vijver met de vlonder. Hier kunt u in de zomer gebruik van maken of er treden leuke bandjes op. De perfecte BBQ locatie voor iedere gelegenheid. Zo kunt u bij ons terecht voor een barbecue wanneer u een bruiloft, verjaardag of receptie heeft.

BBQ als bedrijfsuitje

Ons restaurant leent zich uitstekend voor een BBQ in Arnhem. Een BBQ is de perfecte gelegenheid voor een bedrijfsuitje. Op deze manier kunt u uw collega’s op een prettige en informele manier beter leren kennen. Bovendien is een BBQ als bedrijfsuitje enorm gezellig. Een BBQ kan het hele jaar door georganiseerd worden. In de zomer kunt u terecht op ons terras, met uitzicht op de vijver in het groene park.

Veraanzicht van Brasserie de Boerderij, in Park Sonsbeek, waar je kan parkeren naast de brasserie, aan het water, in de zon

Contact

Wilt u binnenkort een BBQ organiseren in ons prachtige restaurant in Arnhem? Dan bent u van harte welkom om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en een afspraak plannen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 026 – 44 24 396.