Leuk restaurant Arnhem

Bent u in Arnhem op zoek naar een leuk restaurant? Dan bent u op de juiste pagina aangekomen. Wij vertellen u namelijk graag meer. Arnhem is een charmante stad die wordt omringd door een aantal echt mooie en heerlijke eetgelegenheden.

Geniet van een heerlijk avondmaal, een stomende zomeravond en verschillende drankjes tot de zon ondergaat terwijl u buiten op het terras zit. Er zijn veel verschillende soorten restaurants in Arnhem. Brasserie de Boerderij is daar één van. Wij willen u dan ook graag meer informatie geven over ons leuke restaurant in Arnhem.

Gebakken zeetong bij Brasserie de Boerderij

Over Brasserie de Boerderij

Na een lange dag winkelen of musea bezoeken kunt u gerust even langsgaan bij Brasserie de Boerderij in Arnhem. Ook als u op zoek bent naar diverse broodjes voor de lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Kom vandaag nog langs in ons leuke restaurant in Arnhem! Wij zijn gevestigd aan de Parkweg 2 in Park Sonsbeek en zijn elke dag om 11:00 uur geopend. Wilt u bij ons komen eten? Reserveer via de website of stuur een bericht naar info@brasseriedeboerderij.nl om meteen te reserveren. U kan ook gerust bellen naar 026-44-24396.

Bereikbaarheid van een leuk restaurant in Arnhem

Wilt u genieten van verrukkelijk eten of drinken? Geen probleem! Het openbaar vervoer maakt het eenvoudig om bij ons te komen. Vanaf het Centraal Station, het Willemsplein en het Velperplein bent u er namelijk zo.

Reist u met de auto of bent u ver weg? Dan kunt u eenvoudig en gratis parkeren voor de deur.

Gezond uit eten in Arnhem
inrichting van brasserie de boerderij anno 2024, de achterkamer met blauwe bank en bar op de achtergrond

Een leuk restaurant Arnhem: Brasserie de Boerderij

Bezoek Brasserie de Boerderij in Arnhem voor een stijlvolle eetervaring. Deze charmante eetgelegenheid in Arnhem biedt redelijke prijzen en een chique sfeer. De frisse keuken draagt bij aan de pure smaken en texturen van het eten. Wij bieden ook vegetarische, varkensvlees en visgerechten. Bekijk onze kaart voor de meest recente gerechten!

Eten bij de bruiloft van Bram en Monique

Reserveer uw tafel bij Brasserie de Boerderij

Bent u iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres. Omdat wij op bepaalde dagen volgeboekt zijn is het slim om online te reserveren. Dit kunt u doen door online de datum, het aantal personen, het tijdstip en uw persoonlijke gegevens aan te geven.

Elke dag kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant in Arnhem! Wij zijn namelijk elke dag geopend. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

Zien we u binnenkort ook in ons leuke restaurant in Arnhem?