Leukste restaurants Arnhem

Met onze prachtig vormgegeven inrichting en onze heerlijke gerechten uit de Franse keuken is de Brasserie de Boerderij de perfecte plek in Arnhem. Onze lounge en serre bieden een uitstekende ambiance om te genieten van het fantastische uitzicht over de parkvijver van Park Sonsbeek.

Onze chef-kok Tobias Haagsma bereidt dagverse producten met verfijnde smaak en uitstekende stijl. Onze uitgebreide wijnkaart is optimaal afgestemd op onze gerechten.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons verrassingsarrangement of onze buffet- en diner arrangement voor groepen. Kortom, bij Brasserie de Boerderij is een culinaire ontdekkingsreis gegarandeerd.

Onze unieke locatie in hartje Arnhem

Brasserie De Boerderij ligt op een prachtige locatie in hartje Arnhem. Dit maakt ons restaurant de perfecte plek voor een gezellig diner met vrienden of familie. Wanneer u ons restaurant binnenstapt wordt u direct verrast door de prachtige inrichting en het unieke uitzicht op Park Sonsbeek.

In de zomer kunt u genieten van onze heerlijke gerechten op ons zonnige terras, met een adembenemend uitzicht op de parkvijver. Mocht het weer wat minder zijn, dan kunt u plaatsnemen in onze serre. Zo geniet u toch van het fantastische uitzicht.

Heerlijke Franse gerechten met een moderne twist

Bij ons kunt u genieten van heerlijke Franse gerechten bereid met een moderne twist. Onze gerechten worden gemaakt met dagverse producten en zijn een perfecte combinatie van traditie en innovatie.

U zult verrast zijn door de verbazingwekkende smaakcombinaties en de uitstekende smaakbeleving. Bovendien bieden wij een uitgebreide wijnkaart, zodat u altijd een passende wijn bij uw gerecht kunt vinden. Laat u culinair verwennen en ontdek wat ons restaurant in Arnhem zo uniek maakt.

Brasserie de Boerderij

Een lounge en terras om te ontspannen en te genieten van uw eten

Bij Brasserie de Boerderij een van de leukste restaurants van Arnhem komt u niet alleen voor de heerlijke Franse keuken met een moderne twist, maar ook voor de ontspannen sfeer en mooie omgeving. Onze lounge is speciaal ingericht om u te ontvangen en is de perfecte plek voor een aperitief voorafgaand aan uw maaltijd.

Daarnaast biedt ons zonovergoten terras uitzicht op de parkvijver van Park Sonsbeek. Hier kunt u tijdens uw maaltijd genieten van het weer en het uitzicht. Is het weer wat minder? Dan kunt u vanuit onze serre nog steeds genieten van hetzelfde prachtige uitzicht.

Verrassingsarrangementen en groepsdiners voor elke gelegenheid

Onze culinaire experts creëren maandelijks wisselende verrassingsarrangementen en groepsdiners voor elke gelegenheid. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar een intieme avond voor twee of een feestelijk uitje voor een groep. Wij hebben het perfecte arrangement voor u. Laat u verrassen door onze heerlijke Franse gerechten met een moderne twist. Kom tot rust in onze lounge en op ons terras terwijl u geniet van een onvergetelijk gerecht.

Reserveren bij een van de leukste restaurants in Arnhem

Met onze maandelijks wisselende menukaart, verrassingsarrangementen en groepsdiners voor elke gelegenheid kunt u altijd rekenen op een bijzondere ervaring. Reserveer snel uw tafel en ervaar zelf waarom wij een van de leukste restaurants van Arnhem zijn!