Restaurant in de buurt van de markt in Arnhem

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van de markt in Arnhem? Bij Brasserie De Boerderij kunt u in het hart van park Sonsbeek genieten van de Franse keuken. Alleen de allerhoogste kwaliteit gerechten worden bij ons geserveerd. Wij streven er dan ook naar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. U hoeft alleen maar te genieten, terwijl wij voor de rest zorgen.

Veel verschillende mogelijkheden

Bij Brasserie De Boerderij is veel mogelijk. Van een culinair diner, buffet tot een echte Engelse high tea. Dankzij de maandelijks wisselende menukaart kunt u keer op keer een nieuwe culinaire ontdekking doen. Ook het wijnarrangement wordt iedere maand op onze gerechten aangepast, zodat u bij ieder gerecht een passende wijn krijgt geserveerd. Komt u met meer dan 30 personen bij ons langs? Dan hebben wij speciale buffet- en diner arrangementen.

Geniet in ons restaurant op steenworp afstand van de markt in Arnhem

Bij Brasserie De Boerderij kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van echte culinaire hoogstandjes. Proef iedere dag weer de hoge kwaliteit van onze gerechten. Het is een perfect moment om mooie herinneringen te maken met uw familie, vrienden of collega’s. Onder het genot van de beste wijnen proost u op een fantastische avond. Ons doel is niet voor niets om uw avond tot een succes te maken. Door gastvrijheid, goede service en onze high cuisine gerechten te serveren willen wij uw ervaring bij ons onvergetelijk maken.

Culinair Arnhem

Contact

Ook een middag of avond komen genieten bij Brasserie De Boerderij in het hart van Park Sonsbeek? Via onze website kunt u eenvoudig reserveren. Bent u van plan om met de auto te komen? Geen probleem, wij hebben namelijk voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Voor reserveringen op dezelfde dag of voor onduidelijkheden kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

T: 026-44 24 396
E-mail: info@brasseriedeboerderij.nl