Top restaurant in Arnhem

Bent u op zoek naar een toprestaurant in Arnhem? Zoek niet verder, want Brasserie De Boerderij is de plek voor u. Wij bieden een heerlijke Franse keuken met verrassende smaakcombinaties, bereid met verse ingrediënten door onze chef-kok met jarenlange ervaring en een verfijnde smaak. Onze uitgebreide wijnkaart is afgestemd op onze gerechten en ons personeel kan u uitstekend adviseren. Ons restaurant heeft ook een elegant ingerichte inrichting met een mix van hip en chic, en biedt een prachtig uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek vanuit onze lounge, serre of het terras. Maak een reservering via de widget rechtsonder en ervaar zelf waarom Brasserie De Boerderij bekend staat als een toprestaurant in Arnhem.

Een prachtige locatie bij het top restaurant in Arnhem

Brasserie De Boerderij is gevestigd in een prachtige locatie in Arnhem, direct naast het bekende Sonsbeekpark. Ons restaurant biedt een adembenemend uitzicht op de vijver vanuit onze elegant ingerichte lounge, serre of het terras. Dit maakt het de perfecte setting voor een heerlijke lunch of diner. Of u nu wilt genieten van een rustig aperitief of een complete maaltijd, wij bieden de beste culinaire ervaringen in een prachtige omgeving. Maak een reservering en kom langs om te genieten van onze heerlijke Franse gerechten, uitstekende wijnkaart en prachtige locatie bij het toprestaurant in Arnhem, Brasserie De Boerderij.

Van een verrassingsmenu tot een uitgebreid buffet in ons top restaurant in Arnhem

Bent u op zoek naar een passend culinair arrangement in Arnhem? Brasserie De Boerderij, het toprestaurant in Arnhem, biedt een ruime keuze aan opties voor iedereen. Laat onze culinaire koks u verrassen met ons verrassingsarrangement, bestaande uit een 2-5 gangen menu met dagverse producten en een bijpassend wijnarrangement. Voor groepen vanaf 30 personen bieden wij onze buffet- en diner arrangementen. En als u met de auto komt, houden wij rekening met ons BOB-arrangement. Maak een reservering en laat u verwennen met heerlijk eten en uitstekende service bij Brasserie De Boerderij, het toprestaurant in Arnhem.

Brasserie de Boerderij

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken bij Brasserie De Boerderij. Onze gastvrije bediening staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte culinaire arrangement voor uw wensen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 026 – 44 24 396 of via e-mail op info@brasseriedeboerderij.nl. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij ons toprestaurant in Arnhem.