Zaalverhuur in Arnhem

Bent u op zoek naar een locatie met zaalverhuur in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres. Wij bieden verschillende zalen te huur aan. Zo kunt u terecht voor kleine, maar ook grote evenementen. Voor ieder wat wils. De zalen zijn afzonderlijk en in combinatie met elkaar te gebruiken. Bovendien heeft elke zaal een karakteristieke inrichting.

Diverse unieke ruimtes

Brasserie De Boerderij heeft vier zalen. Deze zalen zijn uniek en hebben allemaal hun eigen sfeer. Zo kunt u in de serre genieten van de natuur en is de voorkamer uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Wilt u meer weten over deze verschillende zalen? Lees dan verder over onze zaalverhuur in Arnhem of neem gerust contact met ons op.

Geniet van de natuur in de serre

In de serre zit u midden in de natuur. Deze ruimte is omgeven door glazen wanden. Zo kunt u genieten van het prachtige Sonsbeekpark. Het is een inspirerende ruimte, die uitermate geschikt is voor het geven van workshops en trainingen.

Een heerlijke kop koffie op ons terras

Het terras van Brasserie De Boerderij heeft maar liefst 140 zitplaatsen. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een uitgebreide lunch of een bijzondere cocktail. Natuurlijk is de ligging van ons terras zeer bijzonder. Geniet bij ons van het prachtige Park Sonsbeek. Bovendien kunt u gebruik maken van het vlot in de vijver, dat als podium gebruikt kan worden.

Zakelijke lunch of diner bij Brasserie de Boerderij

Zakelijke afspraken in de Voorkamer

Bent u op zoek naar een ruimte om een zakelijke bijeenkomst of vergadering te houden? Dan is de voorkamer daar uitermate geschikt voor. U kunt er snel aan de slag. Wilt u lunchen of dineren na afloop? Dan bent u van harte welkom in ons restaurant. Blijft u toch liever in de voorkamer? Dan serveren wij onze heerlijke gerechten ook in de voorkamer.

Private dining in de Separé

De Separé is een intieme ruimte en speciaal ontworpen voor private dining en andere bijeenkomsten. Zoals een lunchbijeenkomst of een vergadering onder het genot van een hapje en een drankje. Alles is mogelijk bij Brasserie De Boerderij.

Wilt u meer weten over onze zaalverhuur in Arnhem? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op. Tot snel bij Brasserie De Boerderij!