Drankje doen in Arnhem

Drankje doen in Arnhem? Brasserie de boerderij is daar de ideale plek voor. We hebben niet alleen heerlijke drankjes en hapjes, maar bieden ook een geweldig uitzicht op Park Sonsbeek. Na de lunch of high tea kunt u een wandeling maken in het prachtige park waar de vogels fluiten. Reserveer snel via de widget rechtsonder.

Drankje doen op de meest bijzondere locatie van Arnhem

Zowel Arnhemmers als toeristen van onze prachtige stad gebruiken het Sonsbeekpark in Arnhem als favoriete (feest)plek. Brasserie De Boerderij is een toonaangevende bezienswaardigheid in Arnhem. U kunt er high tea’en, lunchen en een goed glas wijn of andere drank nuttigen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de vijver. Absoluut comfort en plezier zijn gegarandeerd.

Altijd de beste kwaliteit

Ons restaurant doet er alles aan om uw ervaring op de meest schilderachtige locatie in Arnhem onvergetelijk te maken. Het is cruciaal dat u gewoon geniet en tot rust komt, terwijl wij natuurlijk voor de rest zorgen. De mooiste groenten en lekkerste vleeswaren worden u geserveerd door onze koks en medewerkers.

Wij bieden ook een enorme keuze aan wijnen en andere dranken op onze kaart. In ons restaurant leert u voortdurend iets nieuws over de keuken door het maandelijks wisselende menu. Wij zullen er altijd voor zorgen dat u een geweldig diner op maat krijgt.

uiteten in park Sonsbeek

Brasserie de Boerderij

Als het gaat om lekker eten in een ontspannen, sfeervolle omgeving is Brasserie De Boerderij al jaren een favoriet van veel Arnhemse inwoners. Vlakbij het hart van Arnhem, in het Sonsbeekpark, ligt ons restaurant. Of het nu voor lunch, brunch of diner is, u kunt altijd rekenen op de lekkerste wijnen en eten van hoge kwaliteit. Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen in ons restaurant, want ook aan de kleintjes is gedacht.

Reserveren

Reserveren voor een borrel in Arnhem kan via de widget rechtsonder. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 026 – 44 24 396 of mailen naar info@brasseriedeboerderij.nl. Bij onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.